If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами той освен всичко и ми блокира гаража... Кога ли няма да успея да изкарам колата и ще се сбъднат заканите... Да не пропускам че съм говорил с него и човешки и последния път го предупредих че след това колата ще си я намери на някое бунище...
Хахахах една приятелка от Ихтиман така е местила на един комшия колата с кран! Ама оная е луда глава много. Затворил я нашия пред гаража и и няма излизане, тя като се нервирала викнала един друг с крана и познай! Колата до кофите за смет
Колеги, днес някой шибан копелдак (извинявам се за езика,но ми писна) е ударил една хубава лента на алфичката ми от край до край ... най-вероятно с ключа... е кажете ми кфи са тия завистници !?
Не може да дойде да ми каже нещо очи в очи, ми ще прави мизерии ... ако го видя, колеги, тоя заблудения кой е , просто ще го удуша ..
Не се надценявай много колега, не знаеш на кого ще попаднеш... /от опит ти го казвам/.
ПП евтини ченета няма..... за разлика от евтини тенекета :*
Alfa 155 2.0TS8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Е няма такива нагли типове като ченгетата, целия квартал е "техен" ни знаци ги спират, ни забележки
2дк малоумни паркинги имат и пак на нашия спират
дори служебните коли
ама ако речеш да си помислиш само да минеш край "техния" "тротоар" и веднага почват да се викат паяци
гответе се за новини довечера, явно са намислили нещо и яко шават гдбоповете
Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
вчера май пробих картера,,,,,,,,,,масло.........антифриззззззз..... ....от 1 дупка нямаше от къде да мина........просто нямаше
преди това(а и след това)наруших почти всички ограничения(това за населеното място си го спазвам)
какво да правя отче......освен ремонт.......то е ясен.....
To и неговата не е лесна.
Каквото сам си прични човек и цял форум не може да му го стори
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment